Magnus Karlsson’s Free Fall bjuder på smakprov från sitt kommande album

Den 6:e november släpper Magnus Karlsson’s Free Fall sitt andra album “Kindom Of Rock” och via spelaren här nedan kan man lyssna på smakprov.

Kingdom Of Rock (Jorn Lande)
Out Of The Dark (Jakob Samuel)
No Control (Joe Lynn Turner)
When The Sky Falls (Tony Martin)
Angel Of The Night (David Readman)
I Am Coming For You (Magnus Karlsson)
Another Life (Rick Altzi)
Never Look Away (Tony Harnell)
A Heart So Cold (Harry Hess)
The Right Moment (Rebecca De La Motte)
Walk This Road Alone (Magnus Karlsson)

Johnson did a honorable job keeping it in the boundaries of Operation Fast and Furious.

Both comments and pings are currently closed.